Ühisnädala juhatab sisse muusikaline jutuhommik

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisnädala üks teemasid, millest Shalomi abikeskuses räägitakse, on Pärnu laste heaolu.
Ühisnädala üks teemasid, millest Shalomi abikeskuses räägitakse, on Pärnu laste heaolu. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval kell 11 pakuvad Pärnus Riia maanteel asuvas Shalomi abikeskuse mööblipoes külastajatele meeldivat muusikalist atmosfääri pärnakatest muusikud Laura Junson ja Erko Niit.

Külla tuleb Eesti kristliku nelipühi kiriku Pärnu koguduse pastor Janno Peensalu, kes jutustab konkreetseid lugusid kogukonna abistamisest. Kogudusel on käsil heategevuslikke projekte, millest leivakirikut tutvustab ta lähemalt.

Sama päeva õhtupoolikul kell 16–17.45 vesteldakse Shalomi mööblipoes Pärnu laste heaolust. Vestlusringi aitab vedada Pärnu lastekaitseteenistuse juhataja Jaana Kannistu. Oodatud on kõik huvilised, eriti aga algkooliõpilaste vanemad. Siit saab vastuseid küsimustele, kellele on laste varjupaiga teenus mõeldud ja mida Shalomi lastemaja päevakeskuses tehakse. Külas on lastemaja päevakeskuse töötajad ja seal käivad lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles