Väike staar hoiab tänaval kapuutsi varju

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaisa Jüri (Tõnu Oja) on haaranud Lenna sülle, tema järel Ulla (Piret Kalda), Volli (Raivo E. Tamm) ja Vaike (Kaili Närep) ning stseenis teeb kaasa ka võttekoha pere koer.
Vanaisa Jüri (Tõnu Oja) on haaranud Lenna sülle, tema järel Ulla (Piret Kalda), Volli (Raivo E. Tamm) ja Vaike (Kaili Närep) ning stseenis teeb kaasa ka võttekoha pere koer. Foto: TV3

Paikuse põhikooli 2.c klassi õpilane Rebeka Kask hoiab ennast jope kapuutsi varju, et talle ei hüütaks tänaval järele “vaata, papad-mammad läheb”, sest tema tegi tuntuks samanimeline teleseriaal.

Rebekal kui Lennal on kogupereseriaalis “Papad Mammad” maavanavanemad Vaike (Kaili Närep) ja Volli (Raivo E. Tamm) ning linnavanavanemad Ulla (Piret Kalda) ja Jüri (Tõnu Oja), kelle hooleks on suvel jäetud lapselaps, kelle ümber põimuvad omavahelised ja külasuhted, aga ka eri kasvatusarusaamad. Säravas näitlejaplejaadis jääb kaheksa-aastane Rebeka lapseks, keda ta Martin Alguse stsenaariumi järgi kehastabki.

“Mul on nendega lõbus,” ütleb Rebeka ja seletab hoogsalt, kuidas ta sattus filmi tänu ema tuttavale, kes mainis emale, et osaühingu Kassikuld Facebooki lehel on üleskutse, millega otsitakse filmi super julget tüdrukut. “Ema vastas sellele ja mina olin nõus, et vaatame, mis juhtub. Siis kästi saata endast tutvustusvideo, ema aitas seda teha ja pärast öeldi, et tulge Tallinnasse, proovime, kas te ikka sobite.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles