Võrkpallurid näitasid bravuurikalt alustanud rakverlastele, kes on Pärnus peremees

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallid. Foto on illustreeriv.
Võrkpallid. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu võrkpalliklubi meeskond jäi Balti ühisliigas Rakvere võrkpalliklubi meeskonna vastu kodusaalis kaotusseisu, kuid keeras mängu 3:1 enda kasuks.

Mängu avageimis tegi Rakvere meeskond geimi keskpaigas sisse mõnepunktise edu, hoides seda lõpuni ja sai võidu numbritega 25:21.

Teises geimis sai Pärnu meeskond kuuepunktise edumaa, mis geimi keskpaigaks minimaalseks sulas. Pingeliseks kiskunud geimilõpu kallutas enda kasuks siiski Pärnu meeskond, võites 25:23.

Kolmandas geimis haaras initsiatiivi Pärnu meeskond, saavutades viiepunktise edumaa. Ehkki lõpupunktide mängimiseks kahanes vahe taas napiks, olid pärnakad otsustavate pallide mängimisel kindlamad ja said 25:20 võidu.

Neljanda geimi algussesse jagus võrdset mängu, ent teiseks tehniliseks vaheajaks juhtisid pärnakad viie punktiga. Otsustavate punktide mängimisel jõudsid rakverlased siiski pärnakatele järele ja geimpallinigi, kuid Pärnu meeskond suutis geimi päästa ja 30:28 võita. 

Pärnu meeskonna suurim skoorija oli sel hooajal alles kolmandat korda platsil käinud diagonaalründaja Hindrek Pulk, kes tõi oma meeskonnale 50protsendise resultatiivsusega 17 punkti. Läti leegionär Aleksandrs Kudrjašov panustas võitu 13 punktiga.

Pärnu meeskond sai kirja 13 blokipunkti, Rakvere kümme.

Pärnu võrkpalliklubi meeskonna peatreeneri Avo Keele sõnutsi kujunesid geimid sama šablooni järgi. „Saime ette ja Rakvere tuli järele. Positiivne on see, et võitsime,” ütles ta intervjuus Kanal 12-le.

Keele arvates oli pärnakate mängus positiivne see, et eduseise ei antud käest hetkega, vaid suudeti nappi edu lõpuni hoida.

Rakvere meeskonna peatreener Urmas Tali arvas, et rõõmsama tulemuse saanuks parema vastuvõtuga.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond tõusis võiduga Balti ühisliiga turniiritabelis 16 punktiga kolmandaks. Eespool on punkti rohkem kogunud Tallinna Selver ja Vilniuse Flamingo.

Pärnakate järgmine mäng on tuleval laupäeval kodusaalis Jelgava Biolarsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles