Tudengid õpetavad video kaudu gümnasistidele matemaatikat

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Kuusk ja Kätlin Loit.
Silvia Kuusk ja Kätlin Loit. Foto: promo

Tartu ülikooli tudengid Kätlin Loit ja Silvia Kuusk salvestasid projekti “Puust ja punaseks” raames videotunnid, et huvilistele matemaatikat õpetada.

“Puust ja Punaseks” videotundides käsitlevad tudengid põhjalikult aine teooriat ja lahendavad ülesandeid. Tegu on eelkõige materjaliga, mis aitab koolis õpitut kodus korrata.

Tudengite eesmärk on lisada koolis omandatud teadmistele praktilisust ja igapäevasust ning aidata gümnaasiumiõpilastel ainet paremini haarata. “Tahame, et kooliõpilased mõistaksid: matemaatika pole keerulised kontrolltööd, vaid teadmised, mida saab ka igapäevaelus edukalt rakendada,” rääkisid autorid.

"Puust ja punaseks” DVD-l olevad matemaatika videotunnid on salvestatud kolmes jaos. Plaadid sisaldavad olulisemaid teemasid, mida käsitletakse gümnaasiumiastme matemaatikatundides. “Puust ja punaseks” plaadid on müügil Selverites.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles