Matkafännid teevad Eestile tiiru peale

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkaseltskond teel Värska poole: Karmo Kask (vasakult), loo autor, Rauno Saue, Peep Müürisepp, Aare Pilv, Kaido Kask, Veiko Estam, ja Leho Kuusik.
Matkaseltskond teel Värska poole: Karmo Kask (vasakult), loo autor, Rauno Saue, Peep Müürisepp, Aare Pilv, Kaido Kask, Veiko Estam, ja Leho Kuusik. Foto: Erakogu

Eesti on uskumatult ilus ja sõbrad toredad! Sellisele järeldusele on jõudnud Pärnumaa mehed, kes üheksa aastat tagasi tulid mõttele riigi rannikupiir jalgsi läbi kõndida.

Mandriosas Narva-Jõesuust Iklani ulatuv 1242 kilomeetri pikkune rannajoon sai meestel kahe aasta eest läbitud ja sõbrad alustasid 645 kilomeetrit pika maismaapiiriga, et kogu Eestile jala tiir peale teha. Nüüdseks on end rannikumatkajateks nimetavad seiklejad järjega jõudnud Lämmijärve lõunatippu ja paari aasta pärast peaksid vaprad kõndijad Narva-Jõesuus Eesti kontuuri otsad kokku viima.

Matkatakse kord kuus septembrist maini. Suvi jääb vahele: siis on kõigil palju muid asjatoimetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles