Are vallavanem võidakse ametist vabastada

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are vallavanem Olavi Põllu.
Are vallavanem Olavi Põllu. Foto: PP

Homme kogunevad Are vallavolikogu liikmed, et avaldada praegusele vallavanemale, kellele heidetakse ette juhtimisoskuste puudumist, umbusaldust. “Need on otsitud põhjused,” leidis vallavanem.

4. novembril avaldas umbusaldust seitse vallavolikogu liiget Are vallavanemale Olavi Põllule, sest ligikaudu aasta tagasi ametisse valitud Põllu ei ole omandanud küllaldaselt kogemusi ja teadmisi valitsuse töö kohta ega ole suutnud vallavalitsust juhtima asuda.

“Me jõudsime selgusele, et Olavi on küll tubli inimene, kuid vallavanema amet ei istu talle kõige paremini,” kommenteeris vallavolikogu esimees ja kunagine Are vallavanem Lauri Luur, kelle sõnul napib Põllul juhioskusi. “Konkreetsemaks minna ei olegi võimalik. Pigem ongi just juhtimise puudujäägid, sest ta ei ole seda tüüpi inimene, kes suudab meeskondi vabalt juhtida ja nende tööd korraldada. Kogu ametiasutuse tegemine läheb isevoolu teed,” selgitas Luur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles