Kein Einaste: Kõik on hästi!

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste (paremal) on saanud tänavu harjutada, kuidas soovinud, ja loodab laupäevasel maailmakarikaetapil teha tulemuse, millega ise jääb rahule.
Kein Einaste (paremal) on saanud tänavu harjutada, kuidas soovinud, ja loodab laupäevasel maailmakarikaetapil teha tulemuse, millega ise jääb rahule. Foto: Urmas Luik

Sellal kui osa Eesti tippsuusatajaid koondav Team Haanja veab vägikaigast Eesti suusaliiduga, valmistub Pärnumaa Jõulu suusaklubi liige Kein Einaste rahulikult nädalavahetusel Soomes toimuvaks maailmakarikaetapiks.

“Olen oma tänavuse ettevalmistusega väga rahul,” edastas 31aastane Einaste Soomest. “Kõik on kulgenud nii, nagu olen soovinud: mõnusas emotsionaalses rütmis. Olen kestast välja astunud, kuulanud iseend ja teinud asju, mida õigeks pean.”

Hooaja ettevalmistust alustas suusataja Jõulumäel ja Otepääl, kuid paar viimast kuud on mees treeninud vaheldumisi Soomes ja Rootsis. Einaste on harjutanud nii omal käel kui rootslasest juhendaja abiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles