Avo Keel otsib võidukuuikut

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel saab nädalavahetusel katsetada, kes mängijatest on parimas löögihoos.
Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel saab nädalavahetusel katsetada, kes mängijatest on parimas löögihoos. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond jätkab homme ja ülehomme mängudega Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas. Nagu eelmisel nädalal kavatseb meeskonna peatreener Avo Keel kahes eelseisvas matšiski anda võimaluse paljudele meestele, et leida tähtsateks kohtumisteks parim koosseis.

Nädala eest toimunud karikavõistluste poolfinaali Järvamaa ja liigamängu Rakvere meeskonna vastu ilmestas see, et Pärnu eest viibisid väljakul algusest lõpuni eri koosseisud.

“Neis kohtumistes ei mänginud ju keegi kehvasti,” arutles Keel. “Igaühel tuli lühiajalisi musti hetki sisse. Seega ei leidnudki, et oleks vaja olnud midagi väga muuta. Kuigi karikamängus tuli Järvamaa vastu raske 3:2 võit, julgen siiski väita, et oleme favoriidid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles