Peter Hunt pälvis parima turismiarendaja tiitli

Raido Keskküla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Hunt.
Peter Hunt. Foto: Ardi Truija

Kuressaares Lääne-Eesti turismikonverentsil pärjati regiooni parima turismiarendaja tiitliga Peter Hunt, kes on nii Saare Golfi kui Pärnu Bay Golf Linksi omanik. Pärnu linna teemanädalaid tunnustati turismiarendaja kategoorias teise kohaga.

Pärnu teemanädalate puhul tõsteti esile linna ja ettevõtjate ühistööd. Pärnu restoranide, kohvikute ja spaanädal said alguse koostöös ettevõtjate ja avaliku sektoriga.

"Pärnu esimest restoranide nädalat planeerides soovisime tuua maailmas tuntuks saanud traditsiooni meie suvepealinna. Hea võimaluse kampaania algatada andsid Pärnusse tööle asunud tippkokad. Restoranide nädala idee tuli ettevõtjatelt endalt, kes olid kogu protsessi käigus aktiivsed kaasamõtlejad ja ideede generaatorid," lausus linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp.

Kampaaniaid tehes võeti arvesse väikelinna eripära, et aprillis ja oktoobris tavaliselt toitlustusasutuste ukse taga järjekorda ei ole. Korraldajatele tuli külastajate rohkus toreda üllatusena ja nii suurt tungi ei osatud ette näha.

Lepa sõnade kohaselt võeti restoranide nädal Pärnus juba esimesel aastal väga hästi vastu, paljud osalevatest restoranidest olid välja müüdud enne selle algust.

"Pärnu restoranide nädal, kohvikute nädal ja spaanädal on suurepärased näited ettevõtjate ja avaliku sektori  koostööst ja ühisturundusest, et madalhooaega elavdada," märkis Lepp.

MTÜ Lääne-Eesti Turismi korraldatud konkursi eesmärk on tuua esile Lääne-Eestis edukalt tegutsevaid turismiettevõtjaid, -arendajaid ja atraktiivseid valdkondlikke projekte ja teadvustada regiooni inimestele turismi tähtsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles