Pärnu korvpalliklubi vandus Raplale alla

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpalliklubi.
Pärnu korvpalliklubi. Foto: Madis Sinivee/

Kodulinna sadamaga sama nime kandev Pärnu korvpalliklubi kaotas täna õhtul Raplas Eesti meistriliiga mängus 62:75 kohalikule meeskonnale.

Võõrustajad tegid vahe sisse esimesel veerandil, mille nad võitsid 28:14. Rapla tabas järjepanu viskeid nii korvi alt kui eemalt. Pärnu mängijad näitasid aga rünnakul ebakindlust, kaotades pahatihti palli.

Mängu lõpuks oli Pärnu tiim kaotanud palli 17 korda, vastane seitsme võrra vähem.

Teisel perioodil tuli Pärnu mängu tagasi, võites teise ja kolmanda veerandaja vastavalt 17:16 ja 18:13. Rapla meeste visketabavus üha langes. Nii jõudis tagaajaja Pärnu vahepeal vastasest viie punkti kaugusele, kuid Rapla pani mängu lõpus oma paremuse maksma ja võitis viimase veerandi 18:13.

Pärnu kaotas lauavõitluse 31:40. Suur roll oli selles Rapla hollandlasest korvialusel mängijal Thomas van der Marsil, kes püüdis 24 lauapalli. Ta oli 17 punktiga meeskonna tulemuslikem.

Pärnu eest skooris enim leedulane Edvinas Šeškus, kes viskas 20 punkti. Vaidotas Volkus toetas teda enda kohta tagasihoidliku 11 punktiga. Seitse punkti visanud Teddy Okereafor võitles oma tiimile 11 lauapalli.

Pärnu on nüüd turniiritabelis nelja võidu ja kuue kaotusega kuues. Rapla on kaheksa võidu ja kolme kaotusega kolmas.

Järgmine Eesti meistriliiga mäng on Pärnul järgmisel laupäeval kodusaalis TLÜ/Kaleviga. Teisipäeval mängib Pärnu Balti liigas Jurmalaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles