Õpilasfirmade laadal "Pärnumaa jõulud" on kirjas juba 75 õpilasfirmat

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 aastaga on õpilasfirmade Pärnumaa jõululaadal osalenud 617 õpilasfirmat 2301 õpilasega. Mullune üritus oli menukas nii pakkujate kui ka ostjate seas.
15 aastaga on õpilasfirmade Pärnumaa jõululaadal osalenud 617 õpilasfirmat 2301 õpilasega. Mullune üritus oli menukas nii pakkujate kui ka ostjate seas. Foto: Ants Liigus

Õpilasfirmade laadale "Pärnumaa jõulud '16" on end kirja pannud juba 75 ettevõtet üle riigi. Laat korraldatakse tavakohaselt Port Artur 2 kaubanduskeskuse aatriumis. Laste loomingut ja käsitööd saab uudistada tuleval laupäeval, 3. detsembril.

16. õpilasfirmade jõulueelsest laadast võtab esialgsetel andmetel osa ligemale 260 õpilast Tallinnast, Tartust, Põlvast, Raplast ja mujalt. Pärnu koolidest on suurim esindus Koidula gümnaasiumil, mis tuleb välja kaheksa õpilasfirma toodetega. Maapiirkonnast on esindatud Sindi ja Vändra gümnaasium ning Pärnjõe põhikool.

"Meie Pärnumaa jõule tulevad rõõmustama, nagu eelnevatelgi aastatel, Võru- ja Setomaa noored. Osavõtjad Eesti teistest paikadest on toonud laadale särtsu. Eakaaslased saavad omavahel suhelda ja firmade arendamisel mõõtu võtta. Juhendajad koguvad uusi mõtteid," sõnas ettevõtmise projektijuht Mari Suurväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles