Kuldiga alistanud võrkpallurid kerkisid liiga liidriks

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Võrkpalliklubi mängijad.
Pärnu Võrkpalliklubi mängijad. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas täna Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas Kuldiga ASK meeskonna 3:0. Et senine liiga liider Tallinna Selver teenis samal ajal hooaja esimese kaotuse, tõusid pärnakad tabeli juhiks.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel mängitas 14 meeskonda koondava liiga viimase, Kuldiga vastu peamiselt varumehi. Väljakule pääsesid nii 17aastane libero Silver Maar kui ka teine sidemängija Siim Orgvee.

Pärnakad võitsid koduses spordihallis esimesed kaks geimi kindlalt 25:18 ja 25:20.

Kolmandas vaatuses pakkus kodumeeskond aga publikule närvikõdi. Pärnu jäi taha koguni 1:8, kuid tuli mängu tagasi ja võitis geimi 25:21.

Pärnu tiimi eest tõi Edvarts Buivids parimana 13 punkti. Taavet Leppik lisas 11 silma.

Et senine tabelijuht Tallinna Selver kaotas samal ajal Ozolniekis sealsele meeskonnale 1:3, tõusid pärnakad tabeli liidriks.

Pärnu võrkpalliklubi meeskonnal on kaheksa mänguga koos 22 punkti, Selveril ja Tartu Bigbankil kaks vähem.

Järgmisel nädalavahetusel seisab suvepealinna tiimil ees reis Lätti, kui laupäeval kohtutakse tabeli viienda Jekabpilsi Lušiga ja pühapäeval tabeli teise poolde kuuluva Daugavpilsi Ezerzeme/DUga.

Enne seda, kolmapäeval peavad pärnakad Paides Eesti karikavõistluste poolfinaali korduskohtumise Järvamaa võrkpalliklubi vastu. Esimese mängu võitsid pärnakad 3:2.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles