Kolledž tähistab rahvusülikooli aastapäeva sisukalt

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži rahvusülikooli 97. aastapäeva puhul toimub juba traditsiooniks kujunenud tõrvikurongkäik.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži rahvusülikooli 97. aastapäeva puhul toimub juba traditsiooniks kujunenud tõrvikurongkäik. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolmapäeval tähistab Tartu ülikooli Pärnu kolledž rahvusülikooli 97. aastapäeva. Sel puhul toimub juba traditsiooniks kujunenud tõrvikurongkäik, antakse üle Pärnu maavalitsuse stipendiumid ja tunnustatakse kolledži külalisõppejõude, ent pidupäeva mahub muidki ettevõmisi.

Aastapäeva tähistamine algab kell 14 Pärnu kolledžis spordiseminariga. Seal räägib tänavasportlane Erik Naissaar, mis on tänavasport ja kuidas tema sellega tegelema hakkas. Samuti jagab ta enda kogemustele toetudes tervisliku toitumise soovitusi.

Miniloengule järgnevad meelelahutuslikud tegevused nagu kolledžisisene orienteerumine ja sportlikud jõukatsumised kätekõverdamises, kükitamises ja plänkingus. Saab teha MyFitnessi kehaanalüüsi teste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles