Pärnu aasta teo valimisel on selge liider

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuju, mille pälvib aasta teo võitja, on valmistanud Ene Tapfer.
Kuju, mille pälvib aasta teo võitja, on valmistanud Ene Tapfer. Foto: Urmas Luik

Veel nädala jagu saavad kõik huvilised valida Pärnu aasta tegu, Pärnu Postimehe digilehe gallupis oli täna ennelõunase seisuga oma eelistus märgitud üle 4300 korral.

12. novembril avaldatud gallupis esitatud valikutest on algusest peale liidripositsiooni hoidnud Pärnu Rannastaadioni renoveerimine, mida tänavuse aasta teona näeb pool küsitlusel osalenutest (2172 häält).

Teisel kohal asub oma saavutustega Eesti paarisaeruline neljapaat (olümpia pronksmedal ja Euroopa meistritiitel),  aasta teona näeb selle tiimi edu 13 protsenti vastanutest (555 häält). Sportlaste kannul on kolmanda koha praegu hõivanud Pärnu noorte korraldatud heategevuskontsert "I Wear* NOËP" Keithy Vaske taastusravi toetuseks (528 häält).

Pärnu Postimehe ja Pärnu linnavalitsuse korraldatud aasta teo hääletamine kestab 5. detsembril kella 23.59ni. Arvamust saab avaldada nii PP digilehes gallupile vastates kui lõigates välja paberlehest kupongi ja postitades selle toimetuse aadressil Rüütli 14, Pärnu, 80010. Kupong peaks toimetusse laekuma hiljemalt 5. detsembril.

Tänavusse valikusse on arvatud 16 tegu (tähestikulises järjekorras), mille sekka on mahtunud nii üritusi, ehitisi, suurepäraseid tulemusi kui muudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles