Muuseumis tuleb juttu Pärnumaa planeeringutest

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muuseum.
Pärnu muuseum. Foto: Urmas Luik

Loengusarja "Pärnu ja Pärnumaa ajaloo uurimisest" viimane sügisene loeng Pärnu muuseumis toimub 15. detsembril kell 15.30. See räägib Pärnu maakonna planeerimise minevikust ja hetkeseisust.

Pärnu maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi, arengutalituse juht Urmas Kase ja planeeringute talituse juhataja Tiiu Pärn räägivad rahvastikutrendidest ja asustuse paiknemisest Pärnumaal, tähtsamatest transpordiühendustest, tehnilise taristu tulevikukavadest, looduskeskkonna väärtustest ja Pärnumaa võimalikust tulevikust aastani 2030 läbi planeerijate silmade.

Loengusarja raames toimuvad Pärnu muuseumis kord kuus loenguõhtud Pärnu ja Pärnumaa uurimise seisust ja nüüdisajal huvipakkuvatest teemadest. Ettekanded on eelkõige mõeldud õpetajatele, kuid oodatud on ajaloohuvilisedki. Loengute eesmärk on tutvustada Pärnumaa ajaloolise kultuuriloo ja muuseumi töövaldkondi, pakkuda piirkonna kooliõpetajatele täienduskoolitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles