Vibulaskja Reena Pärnat tegi Marokos ajalugu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marokos Marrakechis vibulaskmise maailmakarikaetapil Eestile ajaloo esimese poodiumikoha toonud Reena Pärnat andis tulemuse saavutamiseks endast kõik.
Marokos Marrakechis vibulaskmise maailmakarikaetapil Eestile ajaloo esimese poodiumikoha toonud Reena Pärnat andis tulemuse saavutamiseks endast kõik. Foto: Dean Alberga

Pärnakas Reena Pärnat sai läinud nädalavahetusel Marokos Marrakechis vibulaskmise maailmakarikaetapil 31 naise hulgas kolmanda koha. See on Eestile esimene poodiumikoht vibulaskmise MK-etapilt.

Pärnat jäi pärast edukat võistlust maailma tippude konkurentsis tagasihoidlikuks. “Mul on hea meel, et esikolmikusse tulin,” lausus homme 23aastaseks saav sportlane, kes pärast ajaloolist saavutustki hoiab pea külma.

Kvalifikatsioonivõistlusel kogus Pärnat 571 silma. Eesti rekordile nelja silmaga alla jääv tulemus andis duell-laskmisteks neljanda asetuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles