Kaasava eelarve konkursile laekus kümme ideed

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse kaasava eelarve toel rajatud pump track’i on ratturid hästi omaks võtnud.
Tänavuse kaasava eelarve toel rajatud pump track’i on ratturid hästi omaks võtnud. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu linna kaasava eelarve ideekonkursile, kuhu igaüks sai teha ettepanekuid, millesse investeerida linna järgmise aasta eelarvest 40 000 eurot, laekus kümme ettepanekut.

Pakkumistest sõelutakse välja kuni viis ideed, mille poolt saavad pärnakad detsembri keskelt jaanuari keskpaigani hääletada.

Mittetulundusühingu Forwardspace ettepaneku kohaselt võiks Pärnu kesklinna luua koostöötamiskeskuse, et kohalikel ettevõtlikel noortel oleks rohkem põhjust Pärnusse jääda ja siia tagasi tulla. Keskuses on 30–40 rendipinda, pakkudes iduettevõtetele ja vabakutselistele inspireerivat keskkonda. Peale tooli, laua ja internetiühenduse hankimise on Forwardspace’i ülesanne korraldada ettevõtlustöötube, investoritega kohtumist, mentoritunde ja muid võimendavaid üritusi. Plaani esitaja pakub idee eeldatavaks maksumuseks 40 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles