Liit tunnustab stipendiumiga kolledži ja kutsehariduskeskuse õpilasi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudeng Helena Pertens.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudeng Helena Pertens. Foto: Erakogu

Eesti hotellide ja restoranide liit (EHRL) toetab stipendiumiga Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilase Kertu Tedremäe ja Pärnu kolledži tudengi Helena Pertensi õpinguid.

Teise kursuse kokaõpilane Tedremäe on õpetajate sõnutsi väga kohusetundlik ja töökas õpilane. Ta mõtleb iga tegevuse ja koolitöö hoolega ja põhjalikult läbi. Tedremäe hinded on head ja väga head, kodutööd korrektselt vormistatud ja alati tehtud.

Oma õppegrupis on Tedremäe üks liidreid: tema arvamusega arvestatakse ja temast peetakse lugu.

Tedremäe oli õppegrupis esimene, kes tundis huvi praktikavõimaluse vastu Tallinnas. Ta soovis saada rohkem kogemusi ja tõestada ennast väljaspool kodulinna. Põhjaliku kaalumise tulemusena valis ta Radissoni hotelli restorani ja jäi praktikaga väga rahule.

Helena Pertens on Pärnu kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse eriala avatud ülikooli kolmanda kursuse tudeng.

Aktiivse üliõpilasena on Pertens sooritanud oma praktikad eri organisatsioonides ja eri ametikohtadel.

Ta on läbinud õppeplaanis ettenähtud praktikad EHRL-i liikmeshotellis, kus tema ülesanne oli spaakülalisi teenindada, tellimusi koostada, spaateenuste statistilist ülevaadet koostada, klientide soovidele ja probleemidele lahendusi leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles