Vaata, millised Pärnu söögikohad pääsesid Eesti tipprestoranide edetabelisse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu juunis Pärnus Kuninga tänaval avatud kohvik-restoran Mon Ami jõudis kohe Eesti parimate söögikohtade edetabelisse.
Tänavu juunis Pärnus Kuninga tänaval avatud kohvik-restoran Mon Ami jõudis kohe Eesti parimate söögikohtade edetabelisse. Foto: Gertrud Alatare

Eesti parimate restoranide edetabelisse mahtus tänavu üheksa Pärnu söögikohta.

Kõrgeima koha sai Rannahotelli restoran, mis asub Eesti parimate söögikohtade seas 18. kohal ja mis esimese Pärnu restoranina jõudis Skandinaavia toidukriitikute gastronoomilise teejuhi White Guide Nordicu restoranide edetabelisse.

Eesti maitsete restoranijuhi koostatud tänavuste parimate söögikohtade paremusjärjestuse esimesed 30 märgiti ära White Guide Nordicu edetabeliski. Eesti parim on selle tabeli põhjal Tallinna restoran NOA Peakoka Pool. Sellele järgneb Muhu saarel asuv Pädaste mõisa restoran Alexander. Kolmanda koha on hõivanud pealinna restoran Ö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles