Leegionärita Sadam kaotas

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkel Itaalias viibiva Teddy Okereafori (nr 5) kaotus muudab Pärnu Sadama vahetusmeeste pingi üsna lühikeseks ja tõenäoliselt tuleb suvepealinna tiimil hakata otsima täiendust.
Hetkel Itaalias viibiva Teddy Okereafori (nr 5) kaotus muudab Pärnu Sadama vahetusmeeste pingi üsna lühikeseks ja tõenäoliselt tuleb suvepealinna tiimil hakata otsima täiendust. Foto: Madis Sinivee

Leegionär Teddy Okereaforita mänginud Pärnu Sadama korvpallimeeskond sai teisipäeval Jurmalas toimunud Balti liiga mängus kohalikult meeskonnalt valusa 56:61 kaotuse.

Pärnu meeskonna mänedžer Mait Käbin tunnistas, et Jurmalas tunti suurt puudust oktoobri lõpus Sadama tiimiga liitunud 23aastasest inglasest Okereaforist, kes osaleb sel nädalal katsetel Itaalia kõrgliigaklubis Pistoia Basket.

Meeskonna peatreener Heiko Rannula kinnitas, et Okereafor sõitis ära pühapäeval ja Itaalia meeskond proovib teda homseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles