Uued restoranid löövad laineid

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Leismanni juhitud Mon Ami puhul võlub maitsvate toitude kõrval sisekujundus.
Liis Leismanni juhitud Mon Ami puhul võlub maitsvate toitude kõrval sisekujundus. Foto: Ardi Truija

Eesti parimate restoranide edetabelisse mahtus tänavu üheksa Pärnu söögikohta. Juba tuntust kogunud suvepealinna söögikohtade kõrval jõudis paremusjärjestusse kaks uustulnukat: tänavu talvel avatud Hedoni spaa grillrestoran Akord ja juunis Pärnu kesklinnas uksed avanud restoran Mon Ami.

Kõrgeima koha sai Rannahotelli restoran, mis asub Eesti parimate söögikohtade seas 18. kohal (68 punkti) ja mis esimese Pärnu restoranina jõudis Skandinaavia toidukriitikute gastronoomilise teejuhi White Guide Nordicu edetabelisse.

Ahervareks põlenud ja nüüdseks uuesti üles ehitatud Kuninga 11 ajaloolise maja soklikorrusel asuv restoran Mon Ami võlub hubase, palju kiidusõnu teeninud sisekujunduse ja lahkete teenindajatega. Abikaasa Liivoga restorani pidav Liis Leismann tõi esile nende majas valmistatud suurepärase kohvi, omavalmistatud pagaritooted ja limonaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles