Siiri Erala: Igapäevane toit kui ülioluline pisiasi

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Arutelud, kuidas panna kohalik turismimajandus veel paremini käima ja millega inimesi Pärnusse ja Pärnumaale meelitada, käivad vahetpidamata. Mis võiks tekitada imeilusa rannajoone kõrval tunde, et just see on paik, kuhu ikka ja jälle tulla, olla ja miks mitte jäädagi.

Olin ise veel mõni aasta tagasi Pärnus turisti staatuses. Sellele ajale tagasi mõeldes olid meie külaskäigud siia enamasti üsna ühesuguse mustriga: peale hilist hommikusööki rannaliivale, pärastlõunal linna poole head einestamiskohta otsima. Sageli viisid sammud just kõige pikema sabaga pitsarestorani ukse taha. Ei osanudki mujale minna.

Selle peale, et võiks teha teisigi valikuid, mõtlesin pärast mulluse Eesti restoranide edetabeli avalikustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles