Galerii: Rannahotellis anti üle linna kultuuripreemiad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnapea ja linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna korraldatud kultuuriinimeste vastuvõtul anti üle tänavused linna kultuuripreemiad, loomingupreemia pälvis Vello Paluoja ja korraldajapreemia Elmar Trink.

Paluoja pälvis preemia Pärnuga seotud ajalooliste isikute portreedega raamatu avaldamise ja näitusetegevuse eest, Trink selle eest, et suuresti tänu tema Harmonica festivali korraldustööle tuntakse Pärnut rahvusvaheliselt suupillilinnana.

„Ka mina tahan teid tunnustada ja tänada selle aasta eest. Teie toote meie linna kultuuriellu värvi, ilma teieta ei oleks Pärnu Läänemere pärl. Tänu teile on meil olnud hulga põnevaid ja huvitavaid sündmusi. Loodan väga, et teil jätkuks püssirohtu, et järgmiselgi aastal oleks meie kultuurielu niisama kirgastav kui tänavu,“ lausus linnapea Romek Kosenkranius vastuvõtule tulnutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles