Korvpallurid alistasid rivaali kindlalt

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea kahe kuu pikkuselt vigastuspausilt naasnud Mihkel Kirves leidis mängu lõpuks enesekindluse.
Pea kahe kuu pikkuselt vigastuspausilt naasnud Mihkel Kirves leidis mängu lõpuks enesekindluse. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kohalik korvpallimeeskond võitis täna õhtul Pärnu spordihallis Eesti meistriliiga mängus 73:49 TLÜ/Kalevit.

Külalised avasid küll skoori, kuid sellele järgnenud Edvinas Šeškuse kaugviske järel alustas Pärnu mängu valitsemist. Esimese veerandi lõpuks läksid kalevlased 13:12 juhtima, ent siis tabasid Saimon Sutt ja Norman Käbin mõlemad kolmepunktiviske ja esimesele lühemale pausile mindi pärnakate viiepunktises eduseisus.

Ülejäänud kolm perioodi võitis Pärnu 19:10, 14:10 ja 22:16.

Ühtse tiimina tegutsenud kodumeeskonnas said käe valgeks kõik üheksa väljakul käinud mängijat. Neist viiele pandi kirja kahekohaline arv punkte.

Tulemuslikem oli 12 punkti ja kuue lauapalliga Karl-Martin Kask. Edvinas Šeškus lisas 11 punkti ja võttis kümme lauapalli. Norman Käbin, Saimon Sutt ja pea kaks kuud kestnud vigastuspausilt naasnud Mihkel Kirves toetasid meeskonda kümne punktiga.

Enne tänast mängu käis Kirves viimati väljakul 8. oktoobril Tallinnas, kus ta mängus TLÜ/Kalevi vastu murdis vasaku käe 3. ja 4. metakarpaalluu.

17 väljakul oldud minuti alguses näis vigastuspausilt naasnu ehk veidi ebakindel, kuid mida aeg edasi, seda enam näitas noormees endale iseloomulikke võitluslikke liigutusi ja hasartseid läbiminekuid. Nii ei jätnud ta rõkkavat publikut ilma kaunist pealtpanekustki.

Täna sai lõplikult selgeks, et Pärnusse ei naase oktoobri lõpus meeskonnaga liitunud 24aastane inglane Teddy Okereafor, kes läinud pühapäeval sõitis Itaaliasse, et näidata oma oskusi sealses kõrgliigaklubis Pistoia Basket. Suurbritannia koondislane lõi itaallastega käed.

Nädala alguses põlveoperatsioonil käinud meeskonna kaptenit Silver Leppikut sel hooajal nähtavasti väljakule jooksmas ei näe. Küll jääb kogenud Leppik meeskonna juurde taastuma ja Pärnu korvpalliklubile oma teadmiste pagasiga abiks.

Tallinlastest olid resultatiivseimad Janis Vahter ja Reimo Tamm, mõlemad viskasid 12 punkti.

Kohaliku sadamaga sama nime kandev Pärnu korvpalliklubi on nüüd turniiritabelis viie võidu ja kuue kaotusega viies. TLÜ/Kalev asub kahe võidu ja seitsme kaotusega kaheksandal kohal.

Teisipäeval võõrustab Pärnu Balti liigas Raplat. Reedel mängib Pärnu Rakveres Eesti meistriliigas kohaliku meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles