Inglipuu on täitnud 31 Pärnu lapse jõulusoovi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu Maxima kaupluses
Inglipuu Maxima kaupluses Foto: Maxima Eesti

Maxima heategevuskampaania Inglipuu esimesel nädalal on Pärnu kauplusesse toodud 31 kingitust, mis on tehtud siinsete vähekindlustatud peredes elavate laste jõulusoove arvestades.

Veel 15 lapse kingisoovid on Inglipuult võetud ja kauplus ootab, millal inimesed kingitused ära toovad. Täitmata on seitsme lapse jõuluunistus.

"Suur tänu igaühele, kes juba on ingliks hakanud ja meile kingituse ära toonud. Loodame, et niisama kergesti teevad heateo nii need, kes on kingisoovi täitmiseks valinud, kui need, kes alles kaaluvad ingliks hakkamist," ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas.

Lastele rõõmu valmistamiseks tuleb minna Pärnu Maximasse, võtta inglipuult mõne lapse kingisoov, osta soovitud ese ükskõik millisest kauplusest ja tuua see Maximasse hiljemalt 19. detsembriks. "Seejärel pakime kõik kingid Inglipuu kottidesse ja toimetame kohalike sotsiaaltöötajate abiga jõulude ja aastavahetuse perioodil laste kätte," selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

"Need kingisoovid, mis inglit ei leia, täidab meie jaekett. Ükski laps jõulukingita ei jää," kinnitas Ljubobratets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles