Kammerkoor tervitab adventi “Ai, sa kellaga”

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu lisandus Pärnu kammerkoori dirigentide ritta Elo Kesküla (pildil kõige ees) kõrvale Anne Uusna (vasakult esimene). Nii neile kui koorile meeldib erilisi projekte ette võtta.
Tänavu lisandus Pärnu kammerkoori dirigentide ritta Elo Kesküla (pildil kõige ees) kõrvale Anne Uusna (vasakult esimene). Nii neile kui koorile meeldib erilisi projekte ette võtta. Foto: Haide Rannakivi

Pärnu kammerkoor tähistab sel hooajal oma 15. aastapäeva mitme kontserdiga, millest lähim on juba homme õhtul Pärnu raekojas. Nagu novembris keskraamatukogu rippsaalis korraldatud isadepäevakontsert on seegi kõigile prii.

“Et oma linna inimesedki rohkem meie tegevusest osa saaksid, proovime sel hooajal pigem kodukandis üles astuda. Eelmistel aastatel oleme sõitnud mööda Eestit ja konkursipaiku,” selgitas Pärnu kammerkoori dirigent Elo Kesküla.

“Ai, sa kell!” on tuletatud läbi huumoriprisma maailma ühest tuntumast jõululaulust “Aisakell”. Lustakal kontserdil saabki kuulda selle eri seadeid mitmes keeles nii popi kui džässi võtmes. Sinna juurde räägitakse jutukesi maailma isesugustest kelladest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles