Keskused laveerivad parklatega nõuete piiril

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajaka juhi Ivar Pinseli sõnul on neil keskuse parklas turvalisuse tõstmiseks kasutusele võetud liiklusskeem ja ehitatud ohutussaared.
Kaubamajaka juhi Ivar Pinseli sõnul on neil keskuse parklas turvalisuse tõstmiseks kasutusele võetud liiklusskeem ja ehitatud ohutussaared. Foto: Andrus Kumel

Pärnu üheksa suurema kaubanduskeskuse ja poe parkimisplatsil tuleb plekimõlkimist ette iga kahe–kolme päeva tagant, mullu ulatus poeparklates juhtunud õnnetuste kahju liikluskindlustusfondi (LKF) arvestuste järgi ligemale 120 000 euroni.

Tegelik kahju on ilmselt palju suurem, sest iga uksekriipimine statistikasse ei jõua.

Pärnus juhtub LKFi andmetel enim õnnetusi Kaubamajakaka juures, kus parkimiskoha laius on 2,5 meetrit, pikkus viis ja parkimisalade vahe seitse meetrit. Mullu mõlgiti seal plekki 41-l, tunamullu 22 korral. Eelmisel aastal küündis sealses parklas õnnetustega põhjustatud kahju suurus 33 000, üle-eelmisel aastal 22 000 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles