Pärnu rongiaegade muutus mõjutab bussigraafikutki

Hele-Kai Valtenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu raudteejaam.
Pärnu raudteejaam. Foto: Urmas Luik

Sellest pühapäevast kehtib Pärnu linnabussi number kolm puhul uus sõidugraafik, kuna Pärnu–Tallinna rongide sõiduplaan muutub.

"Tegemist on iga-aastase traditsiooniga," nentis MTÜ Pärnumaa Ühistranspordikeskuse vanemlogistik Toomas Talts. "Number kolm buss käibki linnas spetsiaalselt rongi vastas ja selle sõiduplaani muutmine pole keeruline."

Tavaliselt muudab Elron seoses remonditöödega oma sõidugraafikut korra aastas. "Nüüd on aga rohkem muudatusi tulekul. Taas muutuvad rongiajad ilmselt maikuus," lisas Talts.

11. detsembrist hakkab buss number kolm Tallinna maantee peatusest väljuma kell 6.50 ja 17.41, et jõuda rongidele, mis väljuvad pealinna suunas vastavalt kell 7.23 ja 18.16.

Raudteejaama peatusest väljub number kolm buss vastavalt rongide saabumisele kell 10.07 ja 20.27. Tallinna rongid jõuavad Pärnu kell 10.02 ja 20.22.

Elroni uus põhisõiduplaan hakkab kehtima sellest pühapäevast. Õhtune Tallinna–Pärnu rong ei sõida 11. detsembrist enam Tallinna–Lelle lõigul haakes. Muudetud sõidugraafiku järgi väljub õhtune reis Tallinnast Pärnu varasemast pool tundi hiljem kell 18.02 ja jõuab ka lõppjaama ligi pool tundi hiljem ehk kell 20.22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles