Liiklusohutuses paistavad silma kaks pärnakat

Hele-Kai Valtenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti liiklusohutuse auhinnad said teiste seas Tootsi lasteaia-põhikooli õpetaja Inga Raudsepp ja koolituste korraldaja Priit Lilleorg.
Maanteeameti liiklusohutuse auhinnad said teiste seas Tootsi lasteaia-põhikooli õpetaja Inga Raudsepp ja koolituste korraldaja Priit Lilleorg. Foto: Ardi Truija

Maanteeamet tunnustas liiklusohutuses silmapaistvaid õpetajaid, koostööpartnereid, sündmusi, kohalikku omavalitsust ja üleriigilist eeskuju. Pärnumaalastest märgiti ära Inga Raudsepp ja Priit Lilleorg.

Auhindu jagati viies kategoorias. Liiklusohutuse õpetaja kategoorias pälvis Lääne regioonis tunnustuse Tootsi lasteaia-põhikooli õpetaja Inga Raudsepp. “Tunnustus tuli mulle üllatusena,” ütles Raudsepp. “Lastele meeldis tohutult näiteks markeerimiskampaania,” pakkus õpetaja põhjuseks, miks teda märgati.

Raudsepp jätkab liiklusohutusteemalist tööd. “Juba jõudsin registreeruda ohutuslaagrisse. Plaan on kõikidele lastele korraldada suur suvelaager, kuhu oleks kaasatud maanteeamet, politsei ja Kaitseliit.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles