Jalgpalliklubid alustavad uue hooaja ettevalmistust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubid mängivad jaanuaris siseturniiril.
Jalgpalliklubid mängivad jaanuaris siseturniiril. Foto: SANDER ILVEST/

Portaali Jalgpall.ee teatel alustavad Eesti tippklubid lähinädalail ettevalmistust järgmiseks hooajaks, kui ees seisavad nii traditsiooniline aastalõputurniir kui Taliturniir.

Meistriliiga meeskondade aastalõputurniir toimub 29. ja 30. detsembril Tartu A.Le Coq Sport spordimajas.

Turniiril mängivad kõik tänavuse Premiumi liiga tiimid omavahel korra läbi.

2017. aasta algab Tallinnas EJLi jalgpallihallis neljandat korda toimuva Taliturniiriga.

Taliturniir on osa hooajaeelsest ettevalmistusest, kus Premiumi liiga, esiliiga, esiliiga B ja teise liiga meeskonnad saavad kvaliteetset mängupraktikat. A-turniiriga, millest võtavad osa Premiumi liiga lõppenud hooaja kuus paremat, alustatakse 6. jaanuaril.

Pärnu linnameeskond teeb kaasa B-turniiril, kus osalevad võistkonnad, mis said kõrgliiga lõppenud hooajal seitsmenda kuni kümnenda koha. Nende kõrval võtavad B-turniirist osa esiliiga võitnud Viljandi JK Tulevik ja üleminekumänge pidanud Maardu linnameeskond.

6. jaanuaril on pärnakate vastane Tartu JK Tammeka, 14. jaanuaril Viljandi JK Tulevik, 21. jaanuaril Rakvere JK Tarvas, 28. jaanuaril Maardu linnameeskond ja 4. veebruaril Narva JK Trans.

Taliturniiril turniiritabelit ei peeta ja võitjat ei selgitata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles