Ilmetult mänginud võrkpallurid said Tartus kindla kaotuse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallurid said hooaja teise kaotuse.
Pärnu võrkpallurid said hooaja teise kaotuse. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas täna Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas Tartus sealsele Bigbanki meeskonnale 0:3 (20:25, 23:25, 18:25).

Tartlased ületasid suvepealinna meeskonda täna igas elemendis. Pärnakad oli hädas nii servi vastuvõtu kui tartlaste blokiga. 

Tartlaste rünnaku efektiivsus oli 53,6 protsenti külaliste 39,2 vastu. Tartlaste servi vastuvõtt oli 61,2 protsenti pärnakate 53,2 vastu. Blokist teenis kodumeeskond 11 punkti pärnakate nelja vastu.  

Taavet Leppik tõi pärnakate parimana kümme punkti. Tartlaste parim oli Toms Vanags 14 punktiga.

„Olime täna sellised hambaharjad,“ kommenteeris Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel pärast mängu Postimehele. „Servi ei saanud kätte, omavigade arv oli kohutav ja rünnak liiga ühekülgne.“

Tartlaste peatreener Oliver Lüütsepp kinnitas, et meeskond valmistus selleks mänguks eriliselt.

„Läksime serviga riskima ja kõik toimis,“ kiitis Lüütsepp. „Rünnakul tegime vähe omavigu. See on meie stiil, mis peab edu tooma.“

Tartu meeskond jätkab liigas täisedu 11 võiduga ja on liidrina kogunud 32 punkti. Teine on Tallinna Selver 29 punktiga ja kolmas Pärnu VK 28 silmaga.

Järgmisel nädalavahetusel on pärnakatel kaks mängu Leedus sealsete meeskondadega.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles