Kunagine vallavanem elab eikellegimaal (1)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtu- ja valla otsustega anti ettevõttele suur maalapp loomakasvatushoone juurde. Sama maad soovis läheduses elav Kalju Metsoja.
Kohtu- ja valla otsustega anti ettevõttele suur maalapp loomakasvatushoone juurde. Sama maad soovis läheduses elav Kalju Metsoja. Foto: Urmas Luik

Kunagine Kaisma vallavanem Kalju Metsoja kaotas kohtus õiguse suurtele maatükkidele. Nii jääb ta elama majja, mis asub nime ja aadressita krundil.

“Mul pole maad jah,” tõdes Metsoja ise, kuid rohkem kommenteerida ei soovinudki, sest pikk vaidlus on tervisele mõjuma hakanud.

Metsoja ostis Kaisma külla Mõisa tänavale elamu juba 1993. aastal. Kuna mees leidis, et tal oli õigus maareformi käigus saada kuni 50 hektarit maad, esitas ta väidetavalt 1997. aastal avalduse vallavalitsusele, et saada eesõigus elamu lähistel asuva maalapi ostmiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles