Korvpallurid ihkavad medalit

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallisõpradel tasub sel nädalavahetusel kindlasti seada sammud Pärnu spordihalli poole, sest ees ootab korralik korvpallipidu.
Korvpallisõpradel tasub sel nädalavahetusel kindlasti seada sammud Pärnu spordihalli poole, sest ees ootab korralik korvpallipidu. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskonnal seisab täna õhtul ees peaproov enne nädalavahetusel kodusaalis toimuvat Eesti karikavõistluste finaalturniiri, kust soovitakse napsata ükskõik millist värvi medal.

Sadam võõrustab täna Pärnu spordihallis Balti liigas Kasahstani meeskonda Atõrau Barsyt, kelle kohta pärnakate mänedžer Mait Käbin ei osanud öelda muud kui seda, mis kirjas statistikas. Kõik oma mängud võõrsil mängivad kasahhid on siiani saanud tabelisse kirja kolm üsna veenvat kaotust.

“Peame igal juhul kõiki tõsiselt võtma, sest kerge ei ole ükski vastane,” toonitas Käbin. “Peame arvestama, et meil on laupäeval-pühapäeval ajaloolised mängud. Seega ei ole Balti liiga mäng meile nii tähtis kui kaks järgmist.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles