Südalinna väikeärid ühendasid jõuluks jõud

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme loovad Pärnu vanalinna väikeärid jõulumeeleolu ja legendi järgi panid sellele aluse Stiilne Hullus (vasakul), Paheline Ahvatlus ja Ajatu Elegants.
Homme loovad Pärnu vanalinna väikeärid jõulumeeleolu ja legendi järgi panid sellele aluse Stiilne Hullus (vasakul), Paheline Ahvatlus ja Ajatu Elegants. Foto: Erakogu

Pärnu vanalinna väikeärid kavandavad koostööd, et linnarahvas taas vanalinna tänavatele tuua, ja esimene ühistegevuse pääsuke ilmutab end juba homme.

Pärnu vanalinnas väikeärisid pidavad ettevõtjad on seda meelt, et väikepoed on omaette nähtus, mis vajaksid linnapildis senisest rohkem väärtustamist, ja kohalik vanalinn põnev paik, kus avastamist igal aastaajal. Nii on homme üle tosina vanalinna kaupluse avatud õhtutundideni ja iga äri käib välja mõne üllatuse, töötoa või tegevuse.

Augustis mõttetalgutel otsustasid nelja ettevõtte omanikud liituda muuseumiöö projektiga, hoides oma ärid tavalisest kauem avatuna ja pakkudes seal kultuurilist eriprogrammi. Samuti soovitakse sel ja järgmisel aastal tuua vanalinna elu jõulude eelgi. Nüüdseks on ettevõtmisi kavandava tuumikuga liitunud ligemale tosin vanalinnas tegutsevat ettevõtet, mis tutvustavad 17. detsembril toimuvat jõuluhõngulist väikeäride päeva Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles