Kätte on jõudnud kaunite jõulukontsertide kõrgaeg

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilli mängivaid ja laulvaid õdesid õpetas klassikalist muusikat armastama ema Ester, kes on Juurus klaveriõpetaja ja kunagine koorijuht. Viiest õest koosneva ansambliga The Ilves Sisters tuldi avalikkuse ette sel aastal.
Pilli mängivaid ja laulvaid õdesid õpetas klassikalist muusikat armastama ema Ester, kes on Juurus klaveriõpetaja ja kunagine koorijuht. Viiest õest koosneva ansambliga The Ilves Sisters tuldi avalikkuse ette sel aastal. Foto: promo

Aina enam viivad meid pühademeeleollu suurejoonelised advendikontserdid, mida korraldatakse ridamisi.

Pärnu- ja Viljandimaa kammerkoor, Pärnu linnaorkester, sopranid Jaanika Kuusk ja Liisi Promet, kontratenor Taniel Kirikal ja flötist Leonora Palu kannavad homme varasel õhtupoolikul Eliisabeti kirikus ette Antonio Vivaldi “Gloria” ja Helena Tulve “Hõbevalge”. Juhatab vanamuusika spetsialist Jaan-Eik Tulve.

Õhtuhämaruses tasub homme sammud seada Pärnu kontserdimajja, kus astuvad üles oma mudilaspõlves Pärnus esimesi samme teinud ja praegu Raplamaal tegutsevad muusikuist õed ehk ansambel The Ilves Sisters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles