Karussellis avab uksed kokkamistuba Kastrul

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja-aastase Gretheli ema armastab tihtilugu kooke küpsetada. Kui emme köögis toimetab ja kooki teeb, on Grethel tal abiks. Just Gretheli-sugustele ja suurematele lastele ongi Kastruli kokandusringid mõeldud.
Nelja-aastase Gretheli ema armastab tihtilugu kooke küpsetada. Kui emme köögis toimetab ja kooki teeb, on Grethel tal abiks. Just Gretheli-sugustele ja suurematele lastele ongi Kastruli kokandusringid mõeldud. Foto: Andra Kalda

Toidufotograaf ja kokaraamatute autor Andra Kalda hakkab uuest aastast pidama kokkamistuba, kuhu ootab söögitegemisoskust lihvima kõiki, kes peavad lugu heast toidust.

Iseäranis teretulnud on Pärnu ranna rajoonis avatavasse Kastruli kokkamistuppa lapsed. Kaldal on nimelt plaanis korraldada Kastrulis neile kokkamisringe.

Kokandusringis on küll rõhk söögitegemisel, aga segamise, hakkimise ja vahustamise kõrvale räägitakse toitumisest, toitainetest, kuidas ja kust üldse söök meie lauale jõuab ja paljust muust. Et pisikeste kokkade tegutsemisõhinat mitte katkestada, võetakse jututeemad üles möödaminnes, töö käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles