Koor toetab lauluga kiriku remonti

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla koori lauljad ja Toomas Volli noored laulusolistid ootavad kõiki nende laulu kuulama, et vana ja väärikas Eliisabeti kirik taas vormi saaks.
Endla koori lauljad ja Toomas Volli noored laulusolistid ootavad kõiki nende laulu kuulama, et vana ja väärikas Eliisabeti kirik taas vormi saaks. Foto: Mailiis Ollino

Stockholmi Eesti segakoori kutsel astub Pärnu segakoor Endla koos võõrustajatega täna jõulukontserdiga üles Rootsis, pärnakad saavad kodulinna koori esitatavat kava kuulda teisipäeval, 20. detsembril kell 19 Pärnu Eliisabeti kirikus.

Pärnu kontserdil piletit ei ole, ent koor kutsub publikut üles tegema vabatahtlikku annetust Eliisabeti kiriku remonditööde toetuseks.

“1893. aastal kinkis lauluselts Endla kogutud annetuste eest Eliisabeti kirikule lühtri, mis valgustab kirikut tänini ja mille all on saanud musitseerida paljud interpreedid. Tunneme, et kui soovime selles pühakojas edaspidigi kuulda kaunist muusikat, on oluline nüüdki kogudusele toeks olla,” avaldas koorivanem Katrin Alliku. “Seega kutsume oma tänavuse jõulukontserdiga üles toetama Eliisabeti kiriku renoveerimistöid. Et krohv ega kivid ei kukuks ja kirikus saaksid muusikast kosutust ja lohutust meie järgnevad põlvkonnad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles