Pisike õmblusfirma tegi aastaga kasvuspurdi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Maran Projekti omanik Maarja Annuste hoiab käes ühte kahest ettevõtte põhitootest – väikelapsele mõeldud patja, kus on turvaline magada.
OÜ Maran Projekti omanik Maarja Annuste hoiab käes ühte kahest ettevõtte põhitootest – väikelapsele mõeldud patja, kus on turvaline magada. Foto: Ardi Truija

Kui igal pool mujal on ettevõtted töökäte leidmisega püstihädas ja vabade kohtade arv purustab rekordeid, suutis Pärnus toimetav osaühing Maran Projekt aastaga oma personali kolmekordistada suurema vaevata.

Savi tänaval Pärnu KEKi ruumides asub väike õmblus- ja pakendamisfirma, mis annab tööd 28 inimesele. Lõppeva aasta alguses oli ettevõtte palgal üheksa töötajat, aga kolme aasta eest vaid kolm.

Maran Projekti omaniku Maarja Annuste sõnutsi jõudis ta üheksalt töötajalt 22ni, ilma et oleks kordagi pidanud töökuulutust avaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles