Politseiniku kiire tegutsemine tõi kaheaastase koju

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema süles istuv Jasper ei mõista veel, kui tänulik tema ema politseinik Piret Dreimannile on.
Ema süles istuv Jasper ei mõista veel, kui tänulik tema ema politseinik Piret Dreimannile on. Foto: Mailiis Ollino

Suvel Pärnumaal kaduma läinud kaheaastase poisi ema kiidab lapse leida aidanud Sindi piirkonnapolitseinikku Piret Dreimanni, sest ta ei lasknud perel midagi halba mõelda ega ennast süüdistada. “Ma tegin oma tööd,” jääb korravalvur tagasihoidlikuks.

Lõppeva aasta 12. juuli on päev, mida meenutades lähevad Seljal elava kolme lapse ema Maris Mülleri silmad veekalkvele. Nimelt läks sel südasuve päeval kaduma pere noorim laps, tollal kahene Jasper.

“Ma valmistasin köögis uue retsepti järgi süüa. Kodus olid kaks nooremat last, üks kahene ja teine, kes lähenes neljale,” räägib ema, kelle sõnutsi saalisid põnnid nagu tavaliselt toa ja õue vahet. “Et meil on tee pool majal aed ees ja teisel pool tihe mets, käisid nad ikka õues nii, et neid aknast jälgisin. Neil on seal mängimiseks liivakast ja laev, mille ehitasime.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles