Koidula kooli jõuluball oli muinasjutuline

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasiumi meeleolukas jõuluball.
Pärnu Koidula gümnaasiumi meeleolukas jõuluball. Foto: Sander Antoniak

Tänavusest jõuluballist räägiti juba septembris: milline tuleb seekord, mida selga panna.

Ballieelsel koolipäeval oli tunda suurt õhinat, õpilasesinduse noored olid elevil ja veidi närvilised, sest pabistati, kas kõik õnnestub plaanitult.

Kohale tuli 250 inimest. Õhus oli elektrit. Balli avasid direktor Indrek Kaldo ja õppejuhataja Ille Rohtlaan. Kaldo oli väga õnnelik, et Koidula koolis käivad nii tublid noored, kes saavad ise balli organiseerimisega hakkama ja et kõik näevad väga ilusad välja. Rohtlaan kiitis koolimaja muinasjutulist välimust. Õpilased rõõmustasid, et saavad võlumaast osa võtta.

Õhtujuhid Anti-Holger Mutik ja Helen Mitrofanova särasid. Pärast avavalssi ja The Big Bandi esinemist kutsusid nad inimesi seltskonnamängudele. Selline vahva võistluslik vahepala sütitas ballilisi. Fotograaf Sander Antoniak klõpsutas pilte. Avatud oli fotosein, kus külalisi jäädvustas fotograaf Alina Birjuk ja hiljem Koidula Pressi liige Anette Lille Põlluste.

Kõige eredamalt jäi meelde rahvatantsurühma esitus: mõni vaataja poetas isegi paar pisarat. Pärast tantsijaid esines bändi Howling Sky laulja ja Koidula tõusev täht Peeter Hansen, kes tõmbas rahva peomeeleollu. Veel esinesid Sigrid ja Grete Latt, fantastilise lauluhäälega kaksikud.

Rahva suureks rõõmuks astus lavale Noortebändi finalist Charlemagne. Peale neid lõid inimesi pahviks tantsulõvid Monakid: kaks üliandekat noort Pärnu tantsijat. Üles astusid ka Koidula gümnaasiumi hõbehääled Carol Annuk ja Tauno Tamm.

Balliõhtu kulmineerus peaesineja Karl-Erik Taukar Bandi saatel: tüdrukud kiljusid ja poisid viskasid näppu. Seda hetke olid kõik kaua oodanud! Taukar tänas õpilasi mitu korda ja kiitis, kui ilus kõik on.

Kõik oligi tõesti väga ilus nagu päris muinasjutus.

Maarja Basihhina
Merit Ratnik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles