Kostüümilaenutusest saab kõike peale jõuluvana kuue

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilian Tammiksaar näitab ilusat kleiti, mida on laenutatud lossipidude tarvis. Väike hoidla on maast laeni kahes kihis kõikvõimalikke kostüüme täis.
Lilian Tammiksaar näitab ilusat kleiti, mida on laenutatud lossipidude tarvis. Väike hoidla on maast laeni kahes kihis kõikvõimalikke kostüüme täis. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi kõige loogilisem tundub jõuluvana riideid hankida Endla teatri kostüümilaost, neid sealt paraku ei saa. Enim laenutatakse hoopis loomakostüüme.

Laenutaja Lilian Tammiksaare sõnutsi pakutakse ainult neid kostüüme, mida teatrietendustes enam vaja ei lähe. Sellepärast jõuluvana riideid Endlast pühadel ei saa, kuigi teatril on need olemas. “Aga inimesed on sellega juba kursis,” lisas ta.

Kõige rohkem küsitakse loomakostüüme. Laenutajad ei ole aga lapsed, vaid täiskasvanud, kes otsivad värvikaid riideid stiilipidude tarvis. Laste rõivaid on hoidlas Tammiksaare jutu järgi väga vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles