Galerii: ühisgümnaasiumis toimus meeleolukas jõuluolümpia

Karoliine Aus
, Pärnu Ühisgümnaasiumi G3b õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu ühisgümnaasiumi viimasel detsembrikuisel koolinädalal leidis aset 11. klassi õpilaste Laura Mooni ja Marii-Heleen Mooni aastatöö raames korraldatud jõuluolümpia.

Säärast üritust korraldasid toonases Hansagümnaasiumis õpetaja Inga Drobeti ja Mehis Merilaine aastaid, aga ühisgümnaasiumi sündmuste nimekirja ehib see eelmisest aastast.

Olümpia idee ongi tuua kokku kool, veetmaks sportlikult toredat jõuluaja algust. Närvikõdi tekitamiseks toimus klassidevaheline võistlus. Meie õpilastele pakkusid esimest korda konkurentsi kaks Koidula gümnaasiumi klassi.

Olümpia algas hommikul kell kümme võimlas väikese rongkäiguga. Kui kõik riigid (iga klass oli juba sügisel saanud endale loosiga esindatava riigi) jõudnud auringid ära teha, oli aeg tervitussõnadeks ja seejärel sai asuda asja juurde.

Esimese ülesandena oli iga klass valmistanud ette kava, tutvustamaks enda riiki. Joel G1d. klassist leidis, et vingeim oli see, kui erinevalt kõik oma teemale lähenesid.

Pärast tutvustust hakati sportima. Aladekspimevolle, sumo, jõulueide kandmine ja korvpallivisked. Seejärel tuli talendiotsimine. Kõik klassid olid ette valmistanud vabakava. Näiteks G1d klass alustas uhke parkuuri-show´ga, mis oli ahhetama panev. Mõni klass laulis, teine hoopis räppis. Žüriile tehti isegi kaarditrikke.

Olümpia lõpetas õpetajate, parimate päkapikkude kava, millest sai üks suur-suur tantsupidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles