Pole raha, mida raudteelt lennujaamale tõsta

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakondlasest majandus- ja taristuminister Kadri Simson tunnistas intervjuus Vikerraadiole, et Lelle–Pärnu raudteelõigu remondiks määratud 20 miljonit eurot, mille ümbertõstmisest Pärnu lennujaama ja Via Baltica tarvis on juttu olnud, ei ole olemas.

Sisuliselt selgitas Simson, et tema eelkäija Kristen Michali jutud selle raha ümberjagamisest on olnud soovmõtlemine, millel ei ole reaalset rahalist katet, sellist summat pole ministeeriumi eelarve ühelgi real olnud.

Pärnu Postimees on kirjutanud, et Taavi Rõivase valitsuse majandus- ja taristuminister Michal kaalus Lelle–Pärnu raudteelõigu ajakohastamiseks mõeldud 20 miljoni euro suunamist Pärnu lennujaama rekonstrueerimise ja Via Baltica tarvis, kuna Rail Balticu valmimise perspektiivis ei ole mõtet investeerida paralleelsesse raudteesse. Michal lubas tookord kuulata ära kohalike omavalitsuste arvamuse ja siis otsustada, kuid valitsuse aeg sai enne otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles