Mees ootab rahanappuse tõttu nägemist veel kuid

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla juhi Urmas Sule sõnul peetakse kaelõikuste üle arvestust ühekaupa ja seetõttu tuleb neid aasta lõpus ka edasi lükata.
Pärnu haigla juhi Urmas Sule sõnul peetakse kaelõikuste üle arvestust ühekaupa ja seetõttu tuleb neid aasta lõpus ka edasi lükata. Foto: Mailiis Ollino

Kae tõttu ühest silmast pimedaks jäänud Peeter Müürsoo ootas tänast päeva juba kevadest: just 28. detsembril pidi Pärnu haiglas toimuma nägemist taastav operatsioon. Vahetult enne jõule sai mees aga haiglalt teate, kus seisab, et päästvat lõikust kokkulepitud ajal ei toimu.

Arstid avastasid Müürsool kae juba aprillis ja siis määrati operatsiooni aegki. “Detsembris jäin juba sellest paremast silmast pimedaks ja nüüd tuli kiri, et seda oppi ei toimu ja see on edasi lükatud järgmise aasta oktoobrisse. Ma ei tea, mismoodi ma saan elada, kui ma selle silmaga üldse enam ei näe,” oli mees väga murelik ja lisas, et need kümme kuud ei saa ta ilmselt töölgi käia.

Pärast teate saamist võttis mehe pere ühendust haiglaga ja sai teada, et samasuguse kirja said teisedki. “Haiglast öeldi meile, et 30 inimesele tuli samamoodi ära öelda,” vahendas Müürsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles