Via Baltica laiendamise otsustas Reformierakond

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel aastal valmiv Nurme silla lõik on kavandatud kolmerealisena: Pärnust viib välja kaks ja Pärnusse üks sõidurada.
Järgmisel aastal valmiv Nurme silla lõik on kavandatud kolmerealisena: Pärnust viib välja kaks ja Pärnusse üks sõidurada. Foto: Mailiis Ollino

Uus võimuliit pole suutnud otsustada, kas jätkata riigi põhimaanteede laiendamisel Reformierakonna kavandatut või pöörata nägu Tartu asemel Pärnu poole.

Reformierakonna juhitud eelmine valitsus eelistas raha kulutada Tallinna–Tartu maantee neljarealiseks ehitamisele ja kärpis Tallinna–Pärnu maantee laiendamise kolmerealiseks. Kuigi majandusminister Kristen Michal tuli paar nädalat enne koha kaotust välja ideega ehitada Tallinnast Tartusse, Pärnu ja Narva viivad teed neljarealiseks, tellis maanteeamet Kernu ja Ääsmäe vahelise lõigu ja Nurme silla kolmerealisena.

Tühja neist plaanidest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles