Jõuludel välkus nuga ja möllas Soome purjutaja

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teise jõulupüha hommikul löödi Rüütli tänaval baari juures 17aastast noormeest.
Teise jõulupüha hommikul löödi Rüütli tänaval baari juures 17aastast noormeest. Foto: Madis Sinivee

Samal ajal kui paljud pärnumaalased pidasid pereringis õndsalt jõule, leidus siinkandis neidki, kes pakkusid tööd kohalikele operatiivteenistujatele.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnutsi möödusid jõulud politseile kui tavaline nädalavahetus. Enim tööd oli ööl vastu laupäeva, mil toimusid kõige raskemad juhtumid. “Väljakutseid oli üle kahekümne: meile anti teada mitmest kaklusest, purjus inimestest ja nendega seotud probleemidest, joobekahtlusega juhtidest ja öörahu rikkumistest,” lausus Peremees. Ta märkis, et kuigi koormus oli sel ööl suurem, jõudis politsei kõikidele väljakutsetele reageerida ja nende lahendamiseks järjekorda ei tekkinud.

Peremees tõi esile, et paljud arusaamatused said alguse alkoholiga liialdamisest. “Pühade aegu teatati veel mitmest lähisuhtevägivalla juhtumist ja paugutite kasutamisest.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles