Päevakeskuse kliendid kleebivad etikette

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tegevusjuhendajad arvestavad klientide soove, seda, mida nad teha tahavad,” selgitab Vanda Birnbaum, kes on SA Lõuna-Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse juhatuse liige.
“Tegevusjuhendajad arvestavad klientide soove, seda, mida nad teha tahavad,” selgitab Vanda Birnbaum, kes on SA Lõuna-Läänemaa Tervishoiu ja Sotsiaalhoolekande Keskuse juhatuse liige. Foto: Ardi Truija

Päevakeskuse Päikesekiir suures jõuluhõngulises toas räägib SA Lõuna-Läänemaa Tervishoiu- ja Sotsiaalhoolekande Keskuse juhatuse liige Vanda Birnbaum sellest, kuidas vallas on korraldatud erihoolekande teenus ja mis on lähiajal plaanis.

Novembrist sõlmis pika nimega asutus koostöölepingu OÜ Pacpaktiga ja Päikesekiire kliendid kleebivad nüüd usinasti pakenditele etikette, astudes sellega sammu tööjõuturule. Tasu aitab neil täide viia oma unistusi.

“Tegevusjuhendajad arvestavad klientide soove, seda, mida nad teha tahavad: teevad köögis koos rahvustoite, küpsetavad piparkooke jõulude eel. Püüame päevakeskuses toimida kodu osana, rikastada klientide päeva,” räägib Birnbaum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles