Kultuurimaja hämmastab iluga

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Saalis on meil 400 kohta ja rõdule saame panna 100 juurde,” tutvustab Lihula kultuurikeskuse direktor Tiina Lobja kultuurimaja.
“Saalis on meil 400 kohta ja rõdule saame panna 100 juurde,” tutvustab Lihula kultuurikeskuse direktor Tiina Lobja kultuurimaja. Foto: Ardi Truija

Pärnakad ärgu nina kirtsutagu, aga Lihula 1990. aastal valminud kultuurimaja hämmastab oma sisemise iluga, esindusliku saali ja avara riidehoiuga, banketi- ja tantsusaaliga ja hulga muude ruumide avarusega.

Nii polegi imestada kultuurikeskuse direktori Tiina Lobja ütlemise üle, et pool ehk 48 protsenti Lääne maakonna üritustest korraldatakse Lihulas. Vallavolikogu otsusega ühendati 2009. aastal kultuurimaja ja mõisa juhtimine ja moodustati Lihula kultuurikeskus.

“Endla teater käib meil tihti,” mainib Lobja 400kohalises saalis, mille rõdudele saab lisada 100 istekohta. “Ja Matsalu rahvusvaheline loodusfilmide festival toimub siin. Saime kultuurkapitali toetusega digikino, iga nädal näitame filme.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles