Matti Killing tahab vähemalt üht kuju veel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda Eesti parima treeneri tiitli pälvinud Matti Killing arvas, et ilma galaõhtul selja taga seisnud õpilaste pingutuseta ta seda tiitlit võitnud ei oleks.
Esimest korda Eesti parima treeneri tiitli pälvinud Matti Killing arvas, et ilma galaõhtul selja taga seisnud õpilaste pingutuseta ta seda tiitlit võitnud ei oleks. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Teisipäeva õhtul Tallinna Nordea kontserdimajas spordiaasta tähtede auhinnagalal tunnistati teiste seas aasta parimateks nii tänavu Rio de Janeiro olümpial pronksmedali võitnud sõudmise paarisaerulise neljapaadi liikmed kui nende treener Matti Killing.

Aasta võistkonda valitakse 1969. aastast ja 2004. aastast on see tiitel läinud sõudmise kahe- või neljapaadile üheksal korral.

Tõnu Endreksonile oli see juba kaheksas kord kuuluda Eesti parima võistkonna koosseisu. Andrei Jämsäle ja Allar Rajale oli see viies ja Kaspar Taimsoole kolmas kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles