Motofännid näevad suvel tiitlivõistlust

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati nägid pärnakad Euroopa paremaid motomehi neli aastat tagasi. Tuleval aastal on nad taas Paikusel.
Viimati nägid pärnakad Euroopa paremaid motomehi neli aastat tagasi. Tuleval aastal on nad taas Paikusel. Foto: Urmas Luik

Järgmise aasta juuli teisel nädalavahetusel kihutavad ligemale paarikümne riigi motoässad Paikuse vallas ja Pärnus Papiniidu silla lähedal enduuro Euroopa meistrivõistluste etapil.

Vana Maailma mitmepäevasõidu meistrivõistlused saavad alguse aprillis Portugalis, jätkuvad suvel Eestis ja Saksamaal ja medalivõitjad selguvad sügisel Slovakkias.

“Viimati korraldasime Paikusel Euroopa meistrivõistlusi 2012. aastal ja toona jäid nii sõitjad kui Euroopa motospordiföderatsiooni (UIM) ametnikud siin nähtuga väga rahule,” rääkis Paikuse motoklubi eestvedaja enduuroäss Toivo Nikopensius. “Vahepealsetel aastatel tegime mitu taotlust, et taas EM Paikusele tuua, aga korraldamisõigust ei ole lihtne saada, sest paljud suured motospordimaad soovivad tiitlivõistlusi endale.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles